Új hozzászólás Aktív témák

  • Studiossrác

    aktív tag

    Látom itt is nagy az összhang azzal kapcsolatban, hogy Gődény vírustagadó.

    Be lett linkelve 1 partizános videó, ami konkrétan ferdít. Emberi érzésekre próbál játszani, kihangsúlyozza többször is, hogy milyen szemét vírustagadóról van szó, amit sehol sem támaszt alá. De azért mint írtam megpróbál szándékosan az emberek érzéseire hatni (közpénzek, kamupárt, eu pénzek stb-stb... ) Tehát azért mert valaki (ezt sem tudom, hogy igaz-e, de nyilván sok helyen megtalálható az infó, ezért leírom):
    - kamupárttal pénzt tűntet el
    - eu-s fejlesztésekre szánt pénzekkel nem tud elszámolni
    - hülyeségeket terjeszt a covidról

    Attól még miért lenne vírustagadó? Komolyan kérdezem. Tehát ha valaki hülyeségeket állít a covidról az vírustagadó? A kedvencem az az érv, amit itt is többen leírtatok. "Gazember". Rendben, legyen az! De abból hogyan következik, hogy vírustagadó?

    Persze már előre látom, hogy jönni fog a mantra, hogy embereket hülyít, akik jobban terjesztik a betegséget, halnak majd meg (vagy már haltak is) közülök emberek stb-stb. Ártatlanok kapják majd el és halnak meg a betegségben, akik azért kapták el mert Gődény hordája fertőzte meg őt.... Legyen, ezt nem vitatom.

    De ettől még nem vírustagadó... Nem értem, hogy azért mert valakinek káros a tevékenysége , attól még miért lenne vírustagadó?

    Továbbra sem sikerült meggyőznötök, és nem, nem szimpatikus számomra Gődény! Őszintén írom ezt le, elképesztő indulatokat szül az emberekben a covid, ezért is félve kérdezek rá erre a Gődény = vírustagadó mantrára. Gyakorlatilag ami itt is történt, alátámasztotta a véleményemet. Senki nem tudja, hogy konkrétan miért az.... Csak az :) . Persze ettől még nem kizárt, hogy tényleg vírutagadó, de igenis az emberek ezt azért szajkózzák, mert a média ezt adta a szájukba.

Új hozzászólás Aktív témák