Új hozzászólás Aktív témák

  • Csatravi

    senior tag

    válasz Parci #65611 üzenetére

    Nem preferálok egy gyógyszert vagy hatóanyagot sem mert nem értek hozzá így számomra tök mindegy mi fog segíteni csak segítsen.
    De.
    Pld. Dr. Pusztai Erzsébet infektológus véleménye.

    "A reggeli műsorban elhangzott állításokhoz (azzal kezdődik): Téma az Ivermectin! Az teljesen lényegtelen ebben a témában, hogy államtitkár voltam. Az a fontos, hogy a fertőző betegségek szakorvosa vagyok, és ezzel a szemmel és tudással nézem a világból megjelenő híreket. Semmiféle pozícióm nincs amivel bármit is "jóváhagyhatnék". A saját véleményem mondom. Nem tudom mit láthatott akadémikus úr oltás tagadó oldalon, én még sosem voltam ott, és minden álhírt ezzel kapcsolatba azonnal jelentek. Magyarországon az Ivermectin hatóanyagú kenőcs a rosacea nevű kórképre van. Európában kapható embernek szánt tabletta a rühösségre. A helyzet az, hogy a súlyos féregfertőzésre adott milliónyi kezelés során a mellékhatások nem "eltörpültek", hanem alig voltak, és ezt egy tanulmányában akadémikus úr is leírta. Vajon a sok esetben halálhoz vezető covid kezelésében nem törpülnének ez ezek a mellékhatások? A NÉBIH az állatgyógyászati készítményekre mondta, hogy emberi felhasználásra nem alkalmas - joggal, de nem a hatóanyagra. Más nemzetközi hatóságok is az állatgyógyászati készítmények felhasználását tiltották, a hatóanyag használatát nem ajánlották, mert még nem volt elég tapasztalat - nem a gyógyszer mellékhatásáról- azt már jól ismerik, sőt az interakcióit is- hanem a covidban való hatásosságáról. A világban zajló vizsgálatok eredménye sok helyen még nincs meg, de nem ismerek olyat, amelyik "egyértelműen hatástalannak" minősítette volna. Csak a remdesivirről van ilyen WHO megállapítás. Amikor erről szólok, egyértelművé teszem, és úgy tudom mások írásában is így volt, hogy nem laikusoknak szól, hanem az orvostársadalomnak, és a döntéshozóknak, hogy itt lenne az ideje átnézni a nemzetközi vizsgálatokat és nálunk is kipróbálni. A hírek szerint a vizsgálatok megkezdődnek. "

    "Nem győzöm elégszer elmondani: az Ivermectint emberek kezelésére alkottak, ezért kapott Nobel díjat. Az állatok számára készült gyógyszerek veszélyesek, de Európában is van emberek számára készült tabletta. Féreg fertőzések ellen száz milliónyi ember szedte mar, tehát jól ismert, és nagyon kevés a mellékhatása. Jó lenne Ha az Euronews újságírói körülnéznének a világban. 68 tanulmány van folyamatban. Nálunk jó lenne ha elkezdenék a vizsgálatát és a törzskönyvezést."

    Majd egy link a kommentjéből.
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák