Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz lacafaca #65888 üzenetére

    Köszi a kérdést.
    Szombaton bementünk a kórházba, volt pár vizsgálat, hogy kb. hat óra múlva megtudjuk, hogy nincs sem a feleségemnek, sem nekem tüdőgyulladása, viszont a fulladásos köhögést vmi vírusnak köszönhetjük. Igen, jól írtam, vmi vírusnak, ugyanis a covid osztályon nem végeznek tesztet, csak azoknál akiket felvesznek az osztályra, ELLENBEN mindenki oda járna teszteltetni.

    Hat órát szoptam ott, előtte bevettem pár fájdalom és lázcsillapítót, hogy a végére megtudjam, nincs tüdőgyulladás, de vmi viszont igen.

    Még szombaton kértem tesztet, vasárnap felhívott a mentőszolgálat, hogy be tudnék-e menni tesztre, ez nekem kb. 100 km kocsikázás lett volna, a lediplomatikusabb módon közöltem velük, hogy sajnos előző napon ott tartózkodtam a szomszédságukban, de senkinek sem jutott eszébe a teszt, ha nem haragszanak betegen nem utaznék megint ennyit, természetesen megértve, hogy rengeteg melójuk van.

    Most ment el ebben a pillanatban a mentő, én pozitív mintát produkáltam a feleségem negatívat, ami meglepett, mert ugyan lázas tüneteim csak nekem vannak, viszont nála sokkal erősebb a légszomjas, erőteljes köhögés. Nekem csak orrból volt minta, neki orr és garat, küldték tovább pcr-ra.

    A kórházban csak nagyon fiatal orvosokat, nővéreket láttam, ami ugyan nem lepett meg, de az igen, hogy mekkora kontraszt van az empatikus, beteggel foglalkozó eü. dolgozó és a full paraszt, a pályára ilyen szempontból alkalmatlan takony között.
    A mentők sorban hozták a 70 feletti levegőért kapkodó betegeket, egyesek közülük sajnos már nem fognak karácsonyozni.

    A tüneteim abszolút influenzaszerűnek mondhatóak, kivéve a nehezített légzést, ami viszont négy fal között nyugalmi állapotban nincs, terhelésénél igen, már ha egy egyszerű sétát is annak veszünk és a tapasztalatok azt mutatják, hogy ez akár még hosszú ideig is megmaradhat.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák