Új hozzászólás Aktív témák

  • G.Zs.

    senior tag

    válasz Parci #69233 üzenetére

    Szeptember ota terjed az "uj" mutans virus. Egy ideje mar vizsgalat alatt van. Orvosi szaklapokban tobbszor is lehetett olvasni hogy rovid ido alatt ez lesz a dominans valtozat. Egyelore nem ugy tunik hogy barmilyen lenyeges kulonbseg lenne kozte es tobbi - tudtommal ot - fo valtozat kozott. Uj valtozatok altalaban gyorsabban terjednek ami miatt idovel dominanssa valnak. Nem eloszor tortenik meg ez a kitores ota.

    UK travel ban pedig azert van mert tegnap este a Bohoc elo adasban jelentette be hogy kicsuszott a kezebol a jarvany iranyitasa. Ra lehetett fogni a mutans virusra.
    Amugy meg az elmult par hetben szazezrek shoppingoltak vidaman az Oxford Street-en nagyjabol mindenfele korlatozas nelkul. Max a felen talan volt maszk, nulla tavolsag tartas, egymas hegyen hatan, ahogy kell.
    De meg csak veletlenul sem ettol terjed a virus...

    Ugyanezek az emberek tegnap megrohamoztak a reptereket hogy meg kijussanak Londonbol meg az orszagbol a lockdown elott (nem tudom hova akarnak menni, kb mindehol ugyaez van ). Ezert most pihentetik kicsit a repulot meg a vonatot. Uszva nehezebb lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

Új hozzászólás Aktív témák