Új hozzászólás Aktív témák

  • Sped

    aktív tag

    válasz daneel_hu #70078 üzenetére

    Ha van vakcina, amivel be lehet oltani mindenkit, aki a frontvonalban van, aki veszélyeztetett és aki fél, akkor milyen létjogosultsága van bármilyen korlátozásnak?? Eddig se sok létjogosultsága volt, de ez után az már a nyílt önkény megmutatkozása lesz. Ha digitális igazolványa lesz annak, aki kapott oltást, akkor meg pláne nem értem, mi szükség lesz BÁRMILYEN korlátozásra, hiszen aki beoltotta magát, arra nem lesz veszélyes a vírus, aki pedig nem, az pedig nyilván leszarja, és ezzel együtt sem veszélyes másokra, hiszen aki a megfertőződéstől fél az nyilván beoltatja magát. Vagyis végre mindenki azt csinálhat amit akar, nem kell lezárás, nem kell korlátozás, minden mehet úgy ahogy eddig.

    Ha valamilyen szolgáltatás igénybevételéhez oltásra van szükség, akkor majd az egyén mérlegel, hogy igénybe akarja-e venni valaki azt a szolgáltatást olyan áron, hogy beoltatja magát. Pl. ha én edzőterembe akarok menni de csak beoltottként tehetem meg, akkor beoltatom maga. Ha nem kell hozzá oltás, akkor egyelőre még nem valószínű. De ha sok korlátozást leszek kénytelen elszenvedni, mert nem oltatom be magam, akkor nyilván mégis megteszem, mert a bőven elég volt ebből a sok irritáló és felesleges korlátozásból/lezárásból és szivatásból.

    Ha a te példád alapján a munkáltató ettől fél, akkor majd előírja a dolgozóinak az oltást. Nem nagy ügy. Ennél meredekebb dolgokat is elvárnak az alkalmazottaktól egyes helyeken.

    IndyCar Series - Real Racing, Real Sport

Új hozzászólás Aktív témák