Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    válasz zolisx4 #73970 üzenetére

    Tényleg hipochonder vagy, de van közeli hozzátartozóm, ha megengeded, javasolnék valamit.
    Amikor mész oltatni, kedvesen jelezd, hogy elnézést kérsz, de problémás eset vagy.
    Kérd, hogy fekve adják be a szúnyogcsípést oltást és készítsék ki az asztalra az allergiára az ellenszert. A 30 perc helyett maradj 35-40-et a rendelőben/váróban.
    Most pedig tudatosan kerüld a témát, ne olvass róla, ha elcsíped, hogy gondolsz rá, tereld el a gondolatod. Az oltás pillanatáig dönthetsz úgy, hogy mégsem kéred, ezért magadban úgy könyveld el, hogy nem is fogsz oltatni. Majd ott az adott helyzetben dönthetsz a beadatás mellett, ha úgy érzed. De addig a pillanatig NINCS DOLGOD VELE, nem létezik maga a helyzet, amitől parázol.
    Még csak ott tartasz, hogy elindulsz kirándulni, de hogy fejest ugrol-e a vízesésbe (ami valójában egy pici ugrás és teljesen biztonságos) azt majd ott döntöd el, amíg nem vagy ott, nem kell átgondolnod, hogy lesz-e ott fenyőfa, mennyire lesz hideg a víz, de azt már most tudod, hogy lesz ott úszómester és vízimentő. De senki nem fog belökni, odaérsz és ha nem tetszik a tó, akkor nem csobbansz, hanem hazasétálsz.
    Te döntesz és dönthetsz az utolsó pillanatban is. Így egészen addig nem is kell erre gondolnod.
    Foglald le mással a gondolataid.
    Minden a legnagyobb rendben lesz.
    És most engedd el a fórumot is addig, aztán majd utólag elmeséled, mi volt. Ha ugrottál, ha nem, senki nem fog rosszat mondani. (aki esetleg igen, az kapja be)

Új hozzászólás Aktív témák