Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz attiati #75461 üzenetére

    [Kiket és hogyan akar legközelebb beoltatni Orbán Viktor?]

    "Yang Xiaoming, a Sinopharm leányvállalata, a CNBG elnöke azt mondta, a hatvan évesnél idősebbek esetében további kutatási adatokra van szükség ahhoz, hogy biztosat tudjanak mondani a vakcina hatékonyságáról."

    Biztosan tudja Orbán, hogy ezzel a húzásával újabb 100 ezreket tart vissza az oltástól. Azt is tudnia kell, hogy a kínai vakcina nem növeli, hanem csökkenti a népszerűségét. A híveinek is a döntő többsége elutasítja. Kizártnak tartom, hogy 100 és ezermilliárdok ellopása után néhány milliárdért ekkora cirkuszt csináljon. Az internet adótól is meghátrált, pedig az ehhez képes sokkal kevesebb ellenállást váltott ki. Lehet, hogy nem lesznek tüntetések miatta, de a kevés vakcinázó és a híveinek számának csökkenése jelezni fogja az ellenállást. Nem értem, Orbán pragmatikus politikus. Kíváncsi vagyok, hogy vajon mi áll hat ez mögött.

    Vagy csak azt akarja bizonyítani, hogy mi mindent megteszünk? Egy hétvégén az egész országot képesek vagyunk beoltani? "Sajnos nem sikerült, de nem rajtunk múlt" -fogja majd mondani. :F

    Amúgy én úgy tudom, hogy rendkívüli esetben lehet, akkor, ha az engedélyezettek nem biztosítanak elég adagot.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák