Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz forumpista #77260 üzenetére

    "sem a haszna sem a vége nem látszik"

    Így egy év után, mikor ezerszer le lett írva hogy úgy van csak ennyi áldozat, hogy a fél világot lezártuk, elég merész leírni hogy nem látszik a haszna.

    "az lenne az új ukáz, hogy..."
    Csak az általad leírtakat nem lehet ép ésszel, tényekkel alátámasztva megindokolni, míg a zárást de.

    "Ezért aztán szinte minden építőipari anyag ára 3x lett és az OBI-ban és IKEA-ban az 1 nm-re jutó emberek száma kettő..."

    Egyrészt, a lakáspiac és minden ami hozzá kapcsolódik, nem (csak) emiatt őrült meg.

    Másrészt nálad is van némi képzavar: örülnél ha te is mehetnél ahova akarsz (más is így van ezzel, ergo ott is sok ember gyűlne össze), de az zavar ha az IKEA-ban sokan vannak? :U A fordítottját amúgy én is adom (egy csomó hely nyithatna a megfelelő intézkedések betart(at)ásával, mert ez így képmutatás), csak szvsz. rossz az indoklásod :)

    " ha nyitás lesz, akkor ugyanaz a nyaralás minimum 300k lesz vagy több"
    Szívből kívánom hogy ha minden "normális" lesz, legyen így, és remélem jelentősen csökken a globális turizmus.

    #77254radi8tor szerintem pont ezt jelenti :) :

    Örülök hogy online vásárlást kihozza a tecsó, nem kell tobzódni.

    Home office miatt napi +2 órát nyerek. Kollégákkal pont ugyanúgy napi 10-15 percet beszélünk, ugyanúgy "látjuk" egymást.

    Többet sörözünk online a régi cimborákkal, mint régen élőben (mire összevadásztuk az évi egy alkalmat amikor mindenki családja engedi, és megtaláltuk a mindenkinek megfelelő helyet, ahol aztán ordíthattunk egész este mert nem hallottuk a tömegtől/zenétől egymást),

    Kicsit hiányzik (a gyerekek miatt) a nyaralás, de én pl. úgy nőttem fel hogy 19 évesen jutottam el a Balcsira először, úgyhogy szerintem kijelenthetem hogy lehet értelmes életet élni úgy, hogy 1(-2) év kimarad.

    De mondom, aláírom hogy ha a sok idióta nem harcolna hanem alkalmazkodna egy minimál intézkedési szinthez, szerintem is nyithatna a helyek nagy része (a 90% bezárt kijelentést amúgy erősnek érzem)

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák