Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz #20749568 #78983 üzenetére

    Egyik oldalrol latjak, hogy rossz a helyzet (halnak az oregek, mintha nem lenne semmi vedekezes) es hogy a nep szabalykovetese elkezdett csokkenni.

    Tavasszal amikor par szaz halott volt naponta, mar vilagvege volt a nemet sajtoban, manapsag a 8-900 napi halottat szemrebbenes nelkul lehozzak es a politikusok szajabol se esik egy szo a nagycsomo halott miatt. Itt bajororszaban kesobb lett az oregek otthonaban az apoloknak az FFP2 kotelezove teve, mint nekem a boltba vagy a tomegkozlekedesen. WTF?

    Az 50 az meg mindig ilyen buvos szam, a nyitasoknal is ez az egyetlen, amivel operalnak, tehat amig napi 7 ala nem megy a friss fertozottek szama 100000 lakosonkent, itt nem lesz valtozas. Eleg egy idosotthonban egy pici lokalis kitores, kapa, hiaba onmegtartoztatoak az emberek.

    Oltas nincs, oltoanyag gyartas nincs, mindenki magyarazza a bizonyitvanyat, Merkel 2-3 naponta megjelenik a TV-ben, ilyon olyan riport, ami nem jellemzo ra. Beszelt a szulokkel, de nem igazan ertette meg, hogy mi a baj. Nekem eleg kimennem es beszelni a szomszeddal, munkatarsakkal, mar tudom, hogy egy gyerekesnek lassan az elviselhetetlen szinten van a lezaras.

    Megy a riogatas az angol, brazil, del-afrikai, most meg a tiroli mutanssal. Spahn meg a masik bebofogi, hogy az angol mutans a friss fertozesek 6%-at adja es mennyire fertozo. Sorry, 2 honpja tudjuk mar sajtonyilvanosan, hogy ez a mutans letezik, es meg csak 6%-ot sikerult elernie? Emiatt zarunk? Emiatt van a hatarzaras? BJ valami jobbat is rank kuldhetett volna...

    Mo ahhoz kepest ami itt van egy paradicsom es nem is all rosszabbul. Tok ertelmetlen az, ami itt megy.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák