Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Asbee #79702 üzenetére

    Alapból egy kérdés állított párhuzamot, hogy idősek vagy sportolók, én nem preferáltam az időseket, viszont utazási pecsét vagy életmentő oltás szintjén azért elmondtam a véleményemet. Ha ezt nem fogod fel, nem az én gondom.

    Alapból én is inkább a legtöbb emberrel kontaktáló réteget oltanám, ahogy itt elhangzott ez többektől már. Annyira nyilvánvaló ez, hogy tényleg csak olyannak lenne érdemes elmagyarázni, aki most jött a Marsról éppen. Te most jöttél vagy esetleg onnan netezel?

    Nem arról van szó, hogy pár sportolót beoltanak vagy nem. Van egy oltási rend, amiben ők is a 8. csoportban vannak. Ezt könnyű felfogni? Mert ha igen, akkor minden OK, nincs is miről beszélni tovább. Szóval üzenet a Marsra is, a 8. csoport az utolsó csoport, ez azt jelenti, hogy előtte kerül sor az 1.- 7. csoportok beoltására. Még mindig érthető így? Csak azért belekavarni ebbe, mert pár sportolónak a világ másik felén van kedve felkészülési edzéseket végezni.....amikor a lakosság egésze komoly korlátozás alatt van? Nem az idősekről szólt a vita, hanem erről. Be van zárva az egész ország, világ, de kis csoportok csinálhatják, amit szeretnek, de ne utazgassanak, csinálják mondjuk itthon a felkészülést! Lehetetlen lenne ez?

    Tisztában vagy vele ott nagyrészük milyen àllapotban van? Szegényt egy magas láz elviszi...

    Igazad van, minek szarakodni velük, kriptába minddel, mehet az utazási pecsét oltás az utazgatni vágyó kivételezetteknek. Te egyébként lombikbébiként fogantál?

    OK, akkor legyen az összes vakcina szabaduló pecsét az utazgatni vágyó fiataloké! Tanárok, óvónők, bolti rabszolgák meg vagy megdöglenek vagy túlélik, úgyis van helyettük mindig másik. De nehogy már a sportolók ne utazgathassanak oda, ahol jobb szeretnek edzegetni.

    [ Szerkesztve ]

    mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki - Látóasszony topikot visszakaphatnám?

Új hozzászólás Aktív témák