Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim74

    nagyúr

    válasz mefistofeles #8390 üzenetére

    Annyi közös, hogy Google Classroom van, de az egyik facebook csoportban akar kommunikálni, a másik skype-on, aztán mikor a harmadik benyögta a discord-ot, akkor majdnem elküldtem őket a p*csába... :(

    De pl. a Google Classromot sem egységesen használják. Valaki normálisan a feladat szekcióba teszi fel a feladatot, de a többség az üzenőfalra teszi ki, ami szerintem egy f*szság, mert az nem jelenik meg a teendők között, hanem csak úgy látod, hogy minden kurzusba bele kell kattintanod és végig kell nézned az üzenőfalat. Sorry, de nekem meló mellett erre nincs időm, a 8 és 11 éves gyerektől meg nem várható el, hogy 1 hét után készségszinten, önállóan kezeljen egy ilyen felületet.

    Osztálytárs apuka is engem hívogat, hogy akkor hova és hogyan kell feltölteni a kiadott feladat, ha megcsinálta a gyerek.

    Értem, hogy valamit kezdeni kell a srácokkal, de szerintem jobb lett volna, ha azt mondják, hogy 1 hét szünet, azalatt a tanárok (legalább iskolán belül egységesen) kidolgozzák, hogy milyen eszközökkel és módszerekkel fogják a digitális oktatást végrehajtani, utána 1 hét tesztelés a gyerekekkel együtt, majd 3. héten éles indulás.

    Van olyan ismerős, ahol valamelyik tanár a Classroomot, valamelyik meg a KRÉTA-t használja. Kész agyf*sz az egész...

Új hozzászólás Aktív témák