Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz Wn2tl #91324 üzenetére

    Rusvai jókat mosolyog a patikuson :D , türelmes ember az tuti.
    Nem is értem, miért kezelte ilyen higgadtan.
    Itt is azt szajkózza, a bohócdoktor , hogy jajj a maszkba belehalunk, mert ugyan azt a maszkot hordjuk egy évig, és bár sajnos valóban van pár olyan idióta aki így jár el (az is az ő oldalán, mert ő nem fog "fizetni a levegőért") nem ez a jellemző, érdekes módon nem hallottam az elmúlt egy évben sehonnan a világon olyan hírt, hogy bárki a maszkban tenyésztő bacitól, vagy vírustól betegedett volna le, pedig ha annyira veszélyes, tömegével jelentenék, vizsgálnák, bizonyítanák.
    Állítása szerint a lezárások miatt mutálódik a vírus. Tudtommal mutáció jellemzően akkor alakul ki, amikor "átugrik" gazda szervezetről gazda szervezere, szóval a nyitással, pont hogy még több "átugrás", ezáltal mutáció alakulna ki. Mindemellett az egészségügy kb egy hét alatt dobná le az ékszíjat.
    Természetesen megint jött a hülyeségével, hogy közvetlenül a Covidtól csak 600-an haltak meg, a többi halál az nem közvetlenül a covid miatt volt, ami jól hangzik, csak éppen fals infó, ha megfullad az ember a tüdőgyulladásban, amit a covid okozott akkor valóban nem a közvetlen a covidban halt meg az ember, hanem a tüdőgyusziban, de covid nélkül nem lett volna ilyen súlyos tüdőgyulladása.
    Az oltások ismét a mumusok, merthát micsoda veszélyes, sebtiben összedobott vakcinák. Évek alatt kell vakcinát fejleszteni... Ez megint csak nettó hülyeség, mivel az összes jelenlegi covid vakcina HowKnow-ja, alapja metodikája, már létező vakcinálási eljárásokon alapszik, még az mRNS is 3-4éve használt elbola, rákmegelőző techonógia. Illetve a pandémia miatt gyorsabban le tudtak futni a phase tesztek, a magas fertőzszám miatt. Szinte korlátlan pénz, és erőforrás van most a vakcina fejlesztésre, ami békeidőben évek alatt jön össze.
    A hosszútávú hatások azok amik talán jogos felvetések, de mivel a vakcinák napok alatt lebomlanak (miután aktiválták az immunrendszert, megtanították védekezni), ezért ettől nem igazán kell tartani, kisebb a kockázata, mint elkapni telibe a covidot, ezt Rusvai is említette...
    A végére azért kibújt a szög a zsákból, amikor rákérdeztek, hogy politikai céljai vannak-e.
    Egyből ment a terelés, mellébeszélés...

    [ Szerkesztve ]

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák