Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz #20749568 #92161 üzenetére

    nem vagyok benne biztos, hogy nem tud eleget ez a vírus. rá lehet legyinteni, de igazából a mai napig nem tudjuk, hogy pontosan mit csinál. amikor aszongyák a honi orvosi nyilatkozógépek, hogy huszonévesek finganak ki órák alatt fél évvel a full lájtos kovidjuk után, akkor az a minimum (ha elhisszük), hogy elfogadjuk, hogy nem tudjuk még, hogy pontosan milyen tételek vannak a virnyák számláján.

    lehet legyinteni arra is, hogy a gyerekeket nem bántja, nagyjából igaz is volt, aztán a brazilok posztoltak egy laza 15-20x-os halálozást és egyéb nyűgöket a p1 variánsra a legfiatalabb korosztálynál.

    ha "csak" annyi lenne, hogy meghal 1% idős, akkor nemigen fognak otthon maradni a népek, az idősek azért, mert leszarják már és inkább hagyják őket békén, a fiatalok meg azért, mert nem idősek.

    de úgy fest, hogy azért keményedik felfelé a virnyák is, az 1%-ból lesz stikában 2-3%, lehet futni vele több kört is, elkezdi rondán ütni a gyerekeket, illetve rájön az értelmesebbje, hogy fura mód olyan sok a stroke mostanában, meg viszonylag kellemetlen az is, ha fél éve szédül vagy elfelejti minden mondatát.

    persze az igazi bátrak nem foglalkoznak ilyen unalmas orvosi dolgokkal, oszt mennek a dolgukra.

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák