Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz #20749568 #93972 üzenetére

    pedig most jöttem be a támfalról, közben gondolkodtam...

    (remélem olvasod még és nem az éterbe írom, mást úgy sem érdekel)

    szóval fordítsuk meg a dolgot, induljunk ki abból, ami a realitás: a fiatalok bulizni, szocializálódni fognak, csak idő kérdése. az idősek meg shoppingolni, hatásában "ugyanaz". ha tudjuk, hogy ez így van, akkor a karanténoknak nagyon indokoltaknak, elmagyarázottaknak, alkalmiaknak (!) kell lennie (és kőkeményen szancionáltaknak).

    ezen kívül mozogni fognak mindenképp, úgyhogy tegyük is ezt szabaddá. közben azért tájékoztatni kellene arról, hogy mi a helyzet a kórházban, a napi halálstatisztika full fölösleges, hét elején lehetne mindig összefoglaló, hogy hogy áll a járvány, amúgy pedig tájékoztatás ezerrel.

    és, ami kényszer az egészben, hogy legyen valami totalitárius jellege a dolognak azért fűszer gyanánt :DDD: a teszt, önteszt. azzal kell kiváltani a bulikálást, meg bármit. önteszt, ha negatív, mehet, ha pozitív, nem.

    mindehhez persze kéne egy kényelmes és jól működő önteszt rendszer, ami a mai napig nincs -- és ez az igazi gond, nem tudom, hogy ennek tudományos okai vannak vagy csak nettó bénaság.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák