Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Fire/SOUL/CD #94536 üzenetére

    újra kinyitni a Tajgetosz-t b+..

    Tajgetosz egyébként sosem zárt be! :D Kivéve, ami meg sem nyitott, de az az én TAJgetOS oldalam volt valami felületen, fene emlékszik.

    ******************************************

    Dél Pesti oldalában lévő Kardiológiai Intézet oltóponton igen katonásan szervezett a szuri. Folyamatosan sok ember érkezik, de az irányítók több ponton foglalkoznak az emberekkel, mire a hátsó bejáratnál szó szerint bezsilipelik az embert, addig 3 helyen navigáltak. Mindegy, mikor mész, félórás ugrásokkal dolgoznak és mindenkit megkérdeznek hányra jött, ha a mondott időpont előtti időpont is van, akkor oldalra küldenek. Viszont ha az előző időre rendelt sor elfogott, hívják a következő időpontosokat. Nem tudom hány rendelőben oltanak, de 13-ban tuti, engem oda navigáltak. Rengeteg belső segítő van, gyakorlatilag mindenkit szinte odaterelnek egy üres rendelőhöz, amikor kész az adminisztráció. Gyakorlatilag kinn vártam 15 percet a korai érkezés miatt, aztán 5 percet az épületi bejárat zsilipjénél és végül 20 perc rápihenés. 9-re rendeltek be, de 8.50-kor már leszúrva ültem az előtérben.

    Gyors és hatékony az oltás ezen az oltóponton. A legvégén az egyik igazolásosztó ember volt balf*sz vagy én mentem rossz helyre leüldögélni, de igen halkan és távolról hallottam a nevemet, úgy kellett visszamennem egy folyosórészre és rákérdezni az emberre, hogy mondott xy nevet? Gyorsan végiglapozta a kupacot és felkiált, majd utána iramodott egy asszonykának.....nab+ mondom, fasza, ha a nő hazarobog az én papírommal. De szerencsére hamar megkerült valahogy a papírom és uccu el. :)

    я все еще работаю .....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák