Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz perempe #97696 üzenetére

    Konteó Frédi (aki szerint közös ima, meg körment a Szent koronával javítaná az emberek egészségét, aki szerint Bill Gates öli az embereket, aki szerint az 5G=halálsugár, aki szerint a Pápa sátánista, és emberbőr cipőben jár )

    - Megkérdőjelezi a PCR teszteket, és 1000 éve, 10000x cáfolt hülyeségekkel próbálja alátámasztani. Persze jobb megoldást , alternatívát nem tud.
    - Ismer olyan nővért, akinek a szervezete és a covid nagyon régen nem tud elbánni egymással, (ilyenekben alakulnak ki a mutáciok, just sayin') ez mit bizonyít?
    - ha nem beteg, akkor nem ferőz? Ezt mire alapozza?
    (Ismételten tények nélküli vagdalkozás, mutass egyetlen hivatalos cikket, ami ezt alátámasztja)
    -A Svéd modell, ami egy magyarországnál jóval kisebb népsűrűségű ország, 1000szer jobb egészségüggyel, ahol az emberek egészségi állapota, fényévekkel jobb, mint nálunk talán ott hatásos, de nem húzható rá minden országra.
    -Az orvosok félnek, joggal, mivel ők vannak a lövészárokban, Chuck Norris is befosna
    - Hozott egy példát hibás diagnózisról na bumm, ennyi erővel mindenki , aki egyszer hibázik, az "monnyonle!"
    - állítása szerint a hit védi meg, nem a vakcina... No comment, ráadásul több korábbi videójában lebeszélte az embereket bármilyen vakcináról.. :W
    Ez nem orvos, ez egy megkattant öregember, aki túl sokat bújja a facebookot, és beszippantotta az 5G-szentlélek-háttérhatalom-billgéc-antivaxxer sötét bugyra.
    Egy kóbor kutyát nem bíznák rá.

    Darvai doktor pedig 3000-es praxisból 70 Halottról beszélt , arról nem esett szó, hányan voltak "csak" betegek. (2,3% halál, de nem veszélyes Pócs szerint)

    [ Szerkesztve ]

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák