Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz Floyd80 #98994 üzenetére

    Felesleges azon elmelkedni, hogy a nemetnek hogyan adnak be, mert ha itt is lenne az orosz, nincs ra kapacitas es az aktualis jogszabalyok nem engedik meg a priorizalastol valo elterest.

    Nemetorszagban is millioszamra allnak a hasznalatlan oltoanyagok, nemes egyszeruseggel azert, mert nincs kinek beadni. Nem azert, mert nem akarnak elegen oltakozni, hanem mert meg mindig ahhoz az elkepzeleshez tartjak magukat, hogy az oltopont olt es a Ständige Impfkomission altal felallitott oltasi sorrendet es oltoanyag hasznalati eloirast kell tartani.

    Ez azt eredmenyezi, hogy a kozponti oltopontok 4 honappal az oltasok megkezdese utan meg mindig csak a 70-es korosztalyban oltanak, a rendelkezesre allo idopontokra nem jelennek meg az oltasra jogosultak, a tobbi birka aki meg oltatna, az csak nez es remenykedik, hogy egyszer sor kerul ra.

    A haziorvosok aprilis eleje ota olthatnak, nincs egyseges rendszer az tartomanyokban, itt a bajoroknal pl. 60 alatt is engedi a miniszterium az oltast AZ-vel, a STIKO meg nem javasolja, ezert sok orvos nem olt vele.

    Ma akarnak arrol donteni, hogy feloldjak a priorizalast, valoszinuleg nem lesz belole semmi.

    Uzemorvosok is majd csak juniusban olthatnak, mert csak.

    Szoval felesleges elmelkedni, hogy hogyan lehetne eladni a nemtnek az orosz, esetleg kinai vakcinat, ha egyszeruen fentrol nem engedik a nepet beoltani.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák