Új hozzászólás Aktív témák

  • this is life

    Ármester

    válasz MaxxDamage #99078 üzenetére

    Elcseszerintett helyzetben vagy , de hátha végére lehet egyszer majd érni .
    Munkáltatói oldalról érhető az óvatos védelem , nem lehet megengedett , hogy egy ember érintettsége , kontaktja miatt magával rántson egy komplett csapatot . A karantén érdekes a hatóság részéről, mert az ismeretségi körben tudok arra példát (pár hetes) , hogy az egyik családtag fertőzött lett , ennek ellenére az antsz/neak nem volt hajlandó a teljes családot karantén alá helyezni , végül a háziorvos kisebb unszolás után megtette.
    Vagy a saját példa munkavállaló, munkaadói szemszögből , egyik kollégám fertőzött lett , mire a cégnél körbe ért a folyamat túl voltunk a lappangási időn (kontaktkén megúsztuk a kényszer karantént) igaz meg sem tudták volna oldani , 4-en dolgozunk az adott munkakörben , mindenki kontakt volt, ellenben a HO nem megoldható , emiatt mehettünk dolgozni . Igaz váltva és egyszerre csak egyikünk lehetett bent elkülönített irodában .

    Írtad egy régebbi posztban , hogy erősen gondolkozol a vakcina beadáson , aki inkább a nem felé hajlik . Lehet hogy majd ezt át kell értékelni/ned hosszabb távon . Nincs most itt az ideje , mert amig érintett lehetsz , nem vállalható az oltás , de megeshet hogy a körülmények elöbb utóbb kikényszerítik.

    Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

Új hozzászólás Aktív témák