Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz mpo #99393 üzenetére

    Nem az a lényeg, hogy a rákost könnyebben. Persze hogy könnyebben, sugárkezelés, kemoterápia, az immunrendszere romokban, egy sima megfázás is lehet végzetes. Csak azért tudjuk mindketten, hogy egy végstádiumú áttétes tüdőráknál nem a covid lesz a felelős.
    Mondjuk nekem az egészséges, erős, fiatal szervezet legyűrése is érdekes, mikor nagyon sokan átvészelték tünetmentesen, esetleg enyhe tünetekkel, amiknek jelentőséget sem tulajdonítottak, esetleg enyhe influenzaszerű lefolyása volt. Mert a regisztrált fertőzöttek többsége könnyedén túlesett rajta, most is a 250000 aktív fertőzöttből csak 5900-an vannak kórházban, ebből 700 lélegeztetőgépen.
    Egyre kevesebb következetesség van a betegek korában, egészségi állapotában. Mamám 86 évesen, hőemelkedéssel, köhögéssel megúszta a telet, tünetmentesen volt pozitív tesztje, miközben túlsúlyos, cukorbeteg, asztmás, gyenge a szíve, ugyanakkor erős fiatalokat is megöl.
    A statisztikát nem nehéz eldönteni, meg lett mondva, hogy ha covidos volt a halálakor, akkor megy a statisztikába covidos halottnak.

    [ Szerkesztve ]

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák