Új hozzászólás Aktív témák

  • cactuar

    aktív tag

    "Figyelem, nagyon fontos poszt következik!

    Mint már tudjátok, idén befejezzük a Star Wars kiadást, ami mostanáig lefedte a kiadói kapacitásunk jelentős százalékát. Ez azt jelenti, hogy lehetőségünk nyílt a jövőben teljesen új területeket, brandeket felfedezni, és az egyik ilyen elképzelésünk egy saját DC Univerzum megteremtése lenne.

    Mit jelent ez?
    Bár DC Comics kötetek már évtizedek óta és a mai napig jelennek meg magyar nyelven, úgy gondoljuk, hogy ez az univerzum még mindig rengeteg kiaknázatlan kincset rejt magában. Számos ikonikus történet nem látott még idehaza napvilágot, némelyeket pedig már csak antikvár állapotban, nehezen lehet beszerezni.

    Mi alapvetően három főbb csapásirányt tűznénk ki célul:
    - Adnánk ki kerek egész, önállóan is élvezhető címeket,
    - Szemezgetnénk hosszabb terjedelmű, hiánypótló sorozatokból,
    - Továbbá elhoznánk régi klasszikusokat is, köztük akár olyan címekkel, amik korábban ugyan jelentek meg magyarul, de ma már ritkaságnak számítanak.

    A mi kiadásunk értékét növelné, hogy minden képregényt nagyalakú, keménykötésű, a jelentőségükhöz méltó kivitelben szeretnénk prezentálni számotokra. Teljes történeteket, kihagyás nélkül.

    Mitől függ „a Szukits DC Univerzuma?”
    Tőletek, az olvasóktól. Ugyanis még nem szerződtünk le semmire, ez a poszt csupán igényfelmérés. Ellenben már összeállítottunk egy kezdeti elképzelést 13 DC Comics kiadású kötetből, ami lefedi a fentebb írtakat. Ezúttal is nagyon hangsúlyosan arra kérünk titeket, hogy jegyezzétek elő azokat a kiadványokat, amiket szívesen olvasnátok magyarul, magas minőségű gyűjteménykötetben! Ha elegendő számú előjegyzés gyűlik össze a weboldalon, csak akkor tudunk belevágni a felvázolt projektbe.

    Megköszönjük, ha más rajongótársakhoz is eljuttatod a hírt.

    DC Univerzum - igényfelmérés

    És hogy mi a helyzet a The Boys - A Fiúk és az Invincible - Legyőzhetetlen felmérésünkkel? Nos, annyit mondhatunk, hogy ez a vonal sincs elfelejtve!"

Új hozzászólás Aktív témák