Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Joshi #18454 üzenetére

    Jaahm köszi, és ezt hol lehet megvenni? Ebay en nem találom.

    Egyébként érdekes ez a H váltó, meg kuplung dolog... pl aki GTR kocsikat vezet, vagy forma1 ezik, annak a H váltó fölösleges, sőt akár a kuplung is. Viszont én szeretek el ökörködni, assettoban megcsúsztatgatni a bmw -t kuplunggal, meg csak úgy elautókázni kikapcsolódásképp, és a H váltóval, kuplunggal sokkal nagyobb élmény, tényleg olyan mintha igazi autóval menne az ember, csak nem hatnak rád G erők.
    Sok esetben a 900 fokot sem használja ki mindenki. Én akitől kaptam az 180 fokosra állítva használta.. sőt van mikor sokkal nehezebb vezetni 900 fokra állítva. Drifterek is sokszor korlátozzák 720-ra.
    Viszont az nagyon el van cseszve hogy a kormányra rakták a váltófüleket. Ha körbeforgatod akkor pont megcserélődik a két oldal..
    keresztbe menős bmw zés
    joystick berakva kézinek, sikerült szépen befordítani

    (#18458) Small1399
    Élettartama durván függ attól hogy, hogy használod. Mekkora ff erőt raksz rá, meg mennyire tekered rommá, mikor gyakorolgattam a drifteléseket 900 fokra állítva, van hogy másodpercenként tekertem ki egyik végállásból a másikba, ilyenkor aztán kopik rendesen.
    Na meg a karbantartás is lényeges, pedálokba könnyen belemegy a kosz, azokat nem árt néha kitisztítani, fokaskerék hajtja a potmétert benne, tele mennek a fogak kosszal, akkor rendesen kopik az egész szerkezet.
    Én az áttétel házat is szétszedtem a kormányban, rendesen megkentem szilikon zsírral a fogaskerekeket. Szerintem ezekkel meg lehet növelni az élettartamot. Engem az idegesít hogy nem lehet hozzá alkatrészeket vásárolni, pedig ez már nem az eldobós árkategória.
    Ha nem kenyérre kell a pénz, akkor vedd meg szerintem most az akcióba a G27 et, mert bánni fogod később úgyis hogy nem ezt vetted.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák