Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz bambano #25453 üzenetére

    bambano
    Múlt héten volt dolgom o365 migrálással exchangeből és semmilyen varázsló nem működött (félig döglött szerver), csak 4 postafiókról volt szó és sajnos rábíztam az outlookra (archíválás majd visszamásolás) a legnagyobb baromság volt amit csinálhattam ugyanis egyik gépen beállt az egész, megfogta a netet majd se le se föl nem ment semmi. Arról nem beszélve hogy valamiket nem is mentett le.
    Outlook nem enged felvenni két azonos emailcímű levelezést, nem tudok csak úgy másolgatni.
    Szóval nekem ami bevállt az exchange szerverkonzolba new mailbox requrest pst be kimeneni az összeset majd odamenni a kliens géphez és adatfilejént felhúzni. (vagy pst-t feltölteni o365-be)

    Linux levelezés nekem új dolog, de az új exchange horror áron van a régiek meg hulladékok lettek minden tekintetben. A vasak is halnak ki szólva valamit ki kell találnom. Kis 10 fős cégnél Exchange online még járható út árban de a több már igen drága évente.

    sh4d0w
    bambano
    Exchange funkciók alatt a közös mappákat, címjegyzéketet és a naptárakat értem. A jelen projektnél nem szükséges de ha másnál kell akkor tudjak mihez nyúlni linux alatt is.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák