Új hozzászólás Aktív témák

  • rjg

    őstag

    Safari-val kapcsolatban kérem a segítségeteket. Az elmúlt két évben Chrome-ot használtam OSX alatt is, de Mavericks alatt már látványosan látszik a Tevékenységfigyelő alatt az Energia fülön, hogy az akkuba durván beleharap. Általában 35-45% közötti az átlaga, ami azt jelenti, hogy mínusz 2-3 órával kevesebbet tudom töltő nélkül használni az Air-t, hiába tiltom a flash-t. A Safari új verziója jónak tűnik és sokkal kevesebbet fogyaszt a Chrome-nál, de meg kellene oldanom két dolgot, a komfortos használatához:
    - könyvjelzők szinkronja a Chrome-mal, erre elvileg jó az Xmark. iCloud kilőve, de ha ezeken kívül van más tippetek azt szívesen veszem.
    - letöltés helye: nem találtam arra opciót, hogy letöltésenként ki lehessen tallózni a mappát, ahová az adott tartalmat menteni akarom; nem akarok mindent a Letöltésekből áthúzogatni a végleges helyére. Hátha van valamilyen terminal parancs, amivel ezt választhatóvá lehet tenni.
    Ha ezeken kívül van bármilyen más bevált, általatok használt bővítmény, vagy más javaslat, hogy használhatóbbá lehessen tenni, azt is köszönöm :R

    MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra

Új hozzászólás Aktív témák