Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    az mitől lehet, hogy ha rá van dugva 2 külső vinyó a macre és az egyikről egy mappát szeretnék másolni a másikra kiírja, hogy a művelet nem végezhető el, mert már van ilyen fájl? Amit kiír fájlnév valóban létezik, de csak egy verzióban, több verzióban nem is létezhetne a forrás mappában, és az egész mappát másolnám a tök üres mappába a célmeghajtón. Viszont ha a forrásnál az összes fájlt kijelölöm, és úgy másolom be a célhoz, akkor gond nélkül megy. konkrtétan: egy sorozatról van szó, mondjuk másolnám az s01 mappát a másik meghajtóra, de kiírja, hogy sorozatneve 1x17 már létezik, pedig nem! és ha nem az egész mappát másolom, hanem csinálok egy s01 mappát a célnál, és a forrsában kijelölöm az s01 mappa tejes tartalmát akor gond nélkül átmásolja...

    másik, ha torrentet indítok, az elején simán megy, aztán hirtelen visszaesik a sebesség egy 5-10 percre aztán megy rendesen full sebességgel akár órákig. Ugyanezt a kapcsolatot és ugyanezt a meghajtót hazsnálva windows alatt nem jelentkezik a hiba.

    Valamint egy nagyobb költözés/mentés közben vagyok, töltenék több, mint 60 valahány torrentet. Ez mefekszi a maces utorrent gyomát? Mert egszer szépen ment sok-sok órát, több mint 18 órán át hibátlnaul, de második alkalommal hasonló mennyiséget indítottam, de pár óra múlva mikor a gépre néztem strandlabda volt, 7-8 torrenttel végzett, aztán csontra fagyott. Ilyennel sem találkoztam windows alatt. Ezekre van megoldás?

    [ Szerkesztve ]

    "Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

Új hozzászólás Aktív témák