Új hozzászólás Aktív témák

  • Black Dragon

    addikt

    válasz VincentVG #28415 üzenetére

    Nem akarok belefolyni a nagy vitába, csak leírom amit én gondolok a témáról. Ha nagyon rég óta használsz Apple termékeket akkor tudhatnád, hogy sosem volt egy karitatív szervezet, ott spórolnak ahol tudnak, nyilván nem fogják plakátokon hirdetni, hogy csökkent az SSD mérete A Fusin Drive-ban, ahogy más hasonló dolgot sem, érthető okoknál fogva.
    Másrészt én úgy gondolom, hogy amikor te iMacet veszel akkor tisztában vagy azzal a ténnyel, hogy ez az, ami, és olyan konfiggal kéred ami az ílésednek és pénztárcádnak megfelel. Szerintem senki nem veszi észre a mindennapi használat során, hogy a leggyakrabban használt appok éppen azon a 32 vagy 128Gb-os SSD-n vannak rajta vagy a normál HDD-n. Azt viszont már nyilván észrevennéd, ha rendes SSD van a gépben és nem HDD. De ennek felára van, ahogy mindig is volt, nem ma kezdődött el ez a hülyeség az Apple háztáján. De akkor idevehetjük az alaplapra forrasztott SSD kérdését is a Macbook Pro esetében az újabb szériánál és sok más esetet, ami sokaknál kiveri a biztosítékot.
    Hogy mi erre a megoldás? Ne vedd meg, ha nem akarod. Senki nem kényszerít semmire, ha neked nyújt elegendő teljesítményt akkor senki nem tilt meg attól, hogy összrakj egy ultra gamer pc-t annyi pénzből, amibe egy iMac alapáron is kerül. Lehet összehasonlítgatni az árakat a pc és mac hardver között, de ennyi erővel vegyél olyan SSD-t ami belemegy az iMacbe és cseréld ki a normál HDD-t. Minden feláras, minden pénzbe kerül, főleg az apple táján, ezt el kell fogadnod, mert nem fogod megváltani a világot, akármennyire ellenkezel (jogosan) a dolog ellen.

    Újfent említem, hogy nem kioktatásnak vagy újfent vitának szánom, csupán tényszerűen próbáltam vázolni a helyzetet.:)

Új hozzászólás Aktív témák