Új hozzászólás Aktív témák

  • rii

    nagyúr

    válasz HartgeH3-2.8 #7206 üzenetére

    " ... Ferrarishoz nem de Apple emberkéhez odamennék: Figyusz egy kicsit adnátok olcsóbban és több fogyna című történettel. .... "

    az apple azért ilyen drága, mert az ára miatt ugye kevesebben veszik, és ugyanakkor amit megfizetsz még a magasabb árral, az az akszluzivitás érzése, a tudat, hogy ez nem tömegcikk – már ha van alkit ez érdekel

    a kettő összefügg, egymásra mutat.

    és az apple ha olcsóbban adná, többet kellene gyártani, nagyobb gyártósor blabla-lala, és lehet ugyanott volna mint most bevétel szempontjából.

    ha te válogatsz össze egy PC-t, ott nem pénzben, hanem tudásban fizeted meg a különbözetet, az évek alatt rádragadt tapasztalat ... utánajárás, alaplap-cpu-mem-hdd, összeszerelés, tesztelés, ha baj van, akkor ugye memteszt 48-56 órán át, telepítés, driverek, míg egy HP, Compaq, Tulip, Gateway, Acer, Apple géppel __ez van benne__ az árban

    meg az apple esetébeb olyan design, hogy én nem láttam se acer, se hp, se compq - koppintást, egyre-főre csak az apple munkáiból képesek ötletet meríteni, illetve amit ő kitaposott, abba a nyomdokba belelépni.

    [ Szerkesztve ]

    piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

Új hozzászólás Aktív témák