Új hozzászólás Aktív témák

  • degh

    tag

    Üdv!
    Lenne egy nagyon kellemetlen sztorim, a lényegi rész, hogy elvették a jogsim.

    Múlt hét csütörtök-péntek éjszak-hajnali sztori.
    Számomra ott indult az egész mikor felvettem 2 haverom, elindultunk kocsival, nem sokkal később levillogtak a rend őrei. Normál igazoltatásnak indult, amiből nem is lett volna gond, mert mindig ügyelek rá, hogy minden rendben legyen a kocsival. Szonda is negatív, ezután jött az érdekes rész, mutassam meg a csomagtartót, jó megmutattam, átforgatta, semmi. Aztán pakoljak ki a zsebemből motozás, semmi, másik két srácnál is ugyanez. aztán elkezdte átkutatni az autót, és talált füvet, amit először el se akartam hinni. Mondtam neki, h tényleg nem tudom, h hogy került oda, elég sok embert szoktam fuvarozni, ha unatkozok, meg amúgy is, m1 amúgy, később aki mellettem ült beismerte h ő rakta oda. Jó a rendőr folytatta a kocsi átkutatását, én közben többször mondtam, hogy nagyon fázok, és érzékeny vagyok a hidegre, elég komoly következményekkel jár nálam ha kihűlök(ezt nem részletezném) és végülis lesz*rta. Ezek után beszáguldottunk az őrsre(100km/h - 30as zóna).
    Ugye jött a pisi teszt, és mit ad Isten pozitív lett, mondta a rendőr, hogy jogsi ugrott, mondom vér teszt ilyesmi, vagy valami, nekem szükségem van a jogsimra, létezni alig birok nélküle, mondta hogy a vérteszt majd mindent eldönt, másfél hónap kb. az eredmény.
    Ezután kihallgatás, kérdem nincs valami tájékoztató, vagy ilyesmi a jogokról kötelességekről?
    válasz: nincs...(házkutatás végén megkaptam írott formában, milyen kötelességeim vannak, illetve mit nem kötelességem tennem, mire tarthatok igényt előállitás/elővezetés során...)
    Az az napi dolgok már nem is annyira foglalkoztatnak annyira, de az, hogy az ügyvédem nem tud senkivel se beszélni, vagy ha mégis azt mondják vissza hívják, de nem teszik, hanem inkább elmennek szabadságra, és ami legjobban bosszant, az hogy bementem reggel, csak megkérdem már mi van, és a Pestre küldendő minták, még mindig ugyanúgy a portán hevertek mint egy héttel ezelőtt, így aztán várhatom, hogy visszakapjam a jogsim mihamarabb.
    Egy kérdésem lenne, miért a rendőr zárta le a vérmintámat? Az nem a doki dolga lett volna? Csak azért kérdem, mert más sok minden megfordult a fejemben, miért lett pozitív a tesztem? És nem értettem miért ment fel a poharammal az emeletre!?!?

    8

Új hozzászólás Aktív témák