Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz Boxiné #1841 üzenetére

    Nem személyes volt amit írtam, fölösleges így (magadra) venni. Nekem nem tudsz vele rosszat tenni hidd el, legfeljebb csak magadnak. És a beosztásomat sem érzem fenyegetve. :N De ha ezt nem hiszed el - igaz, ez tulajdonképpen egyfajta rossz kívánság - legyen úgy, ahogy szeretnéd. De majd jusson eszedbe mit mondtam.
    Azt, hogy A szerződéses rendőrök tulajdonképpen olyanok lesznek, mint a biztonsági őrök... el ne hidd már! A legtöbb helyen annyi a követelmény a biztonsági őrökkel szemben, hogy bemenjen egy meghatározott helyre, ne menjen haza a munkaidő vége előtt, és ne aludjon el (legalább állva)... vagy még annyi sem. Persze igaz, jó sz@r fizetésért. Ha létrejön ez a fajta "rendőrség" nem tudom az ő részükre milyen lesz a megállapított fizetés (bár sztem nem sok, ismerve a hivatásos tiszthelyettesi állomány átlag jövedelmét), de a követelmény nem olyan lesz, mint egy átlag biztonsági őré, erre fogadást köthetsz.
    Azokat a szerződéses rendőröket nem azért fogja alkalmazni a rendőrség - ha alkalmazza -, hogy egyel többen legyenek ott, ahova állítják őket.

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák