Új hozzászólás Aktív témák

  • BÁ Nutrition

    addikt

    válasz MmDorian #7887 üzenetére

    "mióta felszerelték, azóta gondolkodik, hogy mikor kéne leszerelni, stb."

    ez elég életszerű ennél a cégnél ;]

    Misi: szerintem az edzettséget futásból, felülésből, és húzódzkodásból lehet legjobban lemérni.
    hiába nyomok bele mondjuk 60 kilóba 60-70 ismétlést, +120 kilósan sosem fogom utolárni a színesbőrű honfitársat ha elfut
    másik kérdés hogy ami szerintem edzettséget jelent azt kb 5% aki teljesítené.. tovább nehezíti a dolgot az a tény hogy a nyugdíjkorhatár kitolódik majd 70 évre is akár.. és ki a franc fogja ezt a fizikumot megtartani 45 év felett, olyan körülmények között amik a rendőri munkát jellemzik.
    nyilván gyakorlatilag senki, ezért két opció lesz, vagy leszerelnek/átirányítanak más területre, pl vonatkerékpumpálónak a mávhoz mint katonáéknál történt legutóbb..(nice karrier) vagy leveszik a követelményszintet olyanra amit egy 60 év körüli ember képes megcsinálni.. ez biztos elég vicc kategória lenne, nem beszélve arról hogy majd őket küldik ki a fradi meccsre, vagy ózdon járőrözni?
    és mivel az állomány fele 40-45 év feletti lesz 15 év múlva, marhára nem fogják tudni megcsinálni azt hogy jóvan majd bentmarad ügyeleten, fogdán stb..
    úgyhogy jobb ha elfelejti mindenki ezt az egész szakmát.
    jah 3 éve lassan hogy belekakáltak a nyugdíjrendszerbe, de már rebesgetik hogy jövőre majd lehet a rendőröknek emelik a fizut.. aztán utánna újabb 10 év kuss..

    [ Szerkesztve ]

    youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Új hozzászólás Aktív témák