Új hozzászólás Aktív témák

  • Peak

    addikt

    válasz mokus1 #22524 üzenetére

    ahh nem, az már nincs a jogban... javitás alatti kölcsöngép régen még létezett.
    viszont a hozzá tartozó logisztikai problémák, törvényi szabályok miatt igazából értelmetlen volt, a felhasználók 99%-a nem élt vele.
    mire megkapod a cseregépet, addigra már küldheted/viheted is vissza, hogy megkapd a sajátod, tekintve hogy manapság 5 nap alatt megfordulnak a gépek a javításból.

    sőt mikor még régebben mikor szervizeltem volt olyan, hogy a kiadott kölcsöngépet soha nem kapta vissza a szerviz, és az adóhatóság felé el kellett vele számolni... majd magyarázkodni, hogy miért van nála egy "idegen" gép, és miért nincs raktáron a sajátjuk, amire ugyan volt aláírt kiadási bizonylat, nem érdekelte őket.

    a jog ilyen esetben arra is lehetőséget ad egy szerviznek, hogy egy ideig a tárolásért tárolási díjjat számitson fel, majd a követlező lépésként a készüléket értékesítse, abból pedig a tárolási díjjat behúzza magának, a többit pedig letétbe helyezze, ha van egyáltalán többlet.

    Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3

Új hozzászólás Aktív témák