Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz TigerCat #3030 üzenetére

    Végre sikerült a hangkártyát felismertetni. nem egyszerű dolog. Az eszközkezelőben hibásnak jelez egy pci ?"vezérlő-t"? szóval érted. Sárga felkiáltójel. Rámentem jobb gomb, frissítés. Telepítés beavatkozás nélkül. Ekkor akarta telepíteni a UAA Bus driver. De nem találta! Egy sys file hiányzott neki. Elindítottam a keresőt a gépen, és a system32 könyvtárban benne volt! De ő nem találta. Utána ok, és fel is ismerte a kártyát. De sokat szenvedtem ám vele!
    Utána felment a chipset és nem hal be az usb!!! Viszon sikerült egy intel drivert föltennem ami miatt nem áll le a windows. Kikapcsolás, kiírja, hogy a windows leáll, és ennyi. Hosszan kell nyomni a kikapcsoló gombot. Valszínű újra kéne telepíteni 7-edjére az egészet.
    De összességében nem tűnik túl biztosnak a rendszer. Elfut rajta több minden ez igaz, de annyival nem gyorsabb. Szóval ha nem szükséges az xp, pl olyan játékhoz amit hálón játszotok, vagy régebbi programhoz, akkor felejtsd el. Az Acer 5920 és a windows Xp nem jó barátok... A Vistával viszont annál inkább!
    Remélem segítettem. Ja igen, és a videókártyát minden áron 512mb-nak ismeri fel. Pedig csak 256. Vannak érdekes dolgok.
    Ha a Vista kompatibilisebb lenne, nem gondolkodtam volna a lecserélésén. De így valahogy egyik sem jó... :(

Új hozzászólás Aktív témák