Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    Inv1sus: Nem hülyéztem le! Megkérdeztem, tudja-e mit csinál, aztán kétségbe vontam. A kettő között különbség van. Szerintem meg elég finom voltam. Feltettem egy pár kérdést teljesen semleges hangnemben. A beszélgetés mostanára mérgesedett el, de szerintem nem nekem köszönhetően.

    Angyalkahun: Nem hülyéztelek le! Megkérdeztem, tudod-e mit csinálsz, aztán kétségbe vontam. A kettő között különbség van.

    „…akkor leírom másképp…” – erről beszéltem, ezzel kellett volna kezdeni. Leírni mindent. Tudod, nem vagyunk távolbalátók, ha elárasztasz minket felbecsülhetetlen értékű adatmorzsákkal, jobb eséllyel tudjuk orvosolni a problémádat. De igazad van, majd legközelebb vetek kártyát.

    Én erre reagáltam először. Légy szíves mutasd meg, hogy ebben a hozzászólásban hol esett szó webfejlesztésről vagy weblapról! Az már csak a sokadik kommentedben történt, később. Ezt nem láttam előre, lévén még a jövőbe sem látok.

    „…viszont az gáz, hogy nem tudod mi az a png.…” – viszont gáz, hogy részegen fórumozol! Ezt például honnan vetted?!

    „És a régi gépem et úgy értettem, h most új gépem van, és mindig így csináltam, és soha nem volt gond, csak most.” – Csak van valami különbség a régi és az új gép között, ha más nem, a programban van elállítva valami, ahogy végül is Inv1sus javaslatára ki is derült, hogy valóban. Ami tény: át volt állítva az üzemód CMYK-ra (viszont az gáz, hogy weboldalt készítesz, és még annyit sem tudsz, hogy azt RGB-be kell!…), ami nem az alapértelmezett beállítás; ha az át volt állítva, az azért volt, mert valaki átállította. Magától nem csinál ilyet a program.

    Meg az is gáz, hogy beesel egy oldalra egy fórumba, és 3 nap után már annyira otthon érzed magad, hogy sorban osztogatod itt a sallereket meg a kokikat pont azoknak, akiktől segítséget vársz, és már sokkal régebben itt tanyáznak, mint te, és 100 segítségkérőből 95-nek segítenek; a maradék 5 esetben az a baj, hogy a kérdező totál analfabéta, és még meg sem tudja fogalmazni, hogy mi a problémája. Ilyenkor szoktunk bővebb infót kérni, amiből is 5-ből 4-nek leesik a tantusz, hogy mennyi is az annyi, a maradék 1 pedig menthetetlen.

    Na, ez a maradék 1% az te vagy.

    Csókollak!

    Az aláírásom mondanivalóját meg még kevesebben értik valójában. Akkor illik idézni, ha tudod is, miről szól. Ha nem tudod, nem baj, csak akkor ne citáld oda nem illő helyekre.

    [ Szerkesztve ]

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák