Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz ToBeY #6397 üzenetére

    Nagyon szép munka. Igen ígéretesnek tűnik ez az Edge Detection Brush (vagy minek hívják), és – amint láttuk – nagyon szépen dolgozik.

    De! Ismét a kétkedés ördöge! A demóképeken mindig nagy felbontású és homogén hátterű képekkel dolgoznak! Ebben az esetben szürke volt a háttér, de lehetett volna akár #00FF00 RGB zöld, vagy #0000FF RGB kék, és akkor még ez sem kell hozzá!

    Legtöbb gyakorlati megrendelésem abból áll, hogy Mariska néni teknőctarka (fekete-fehér-bara foltos) szálkás szőrű pincsikutyáját kéne kivágni a barna-sárga-zöld tarka őszi avarból 640×480-as felbontással, telefonnal készített JPEG-ből, ami kockás az agyontömörítési algoritmus miatt.

    Ilyen képekkel kéne demonstrálni, mert ha ezzel a feladattal is megbirkózik, akkor azt mondom: le a kalappal. De mindaddig amíg így demonstrálják, nekem ez csak szemfényvesztés marad. A hivatásosok a megmondhatói, hogy milyen rossz minőségű anyagból kell általában gyorsan és minőségi munkát produkálni. Ott szvsz még ez a kijelölő is elvérezne.

    [ Szerkesztve ]

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák