Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz rauschie #1622 üzenetére

    A MASZ egy riányelv, ajánlás. Minden körülmények között az aktuális játékszervező dönti el, hogy milyen feltételek mellett tartja meg a játékot, értsd: vállalja-e érted a felelősséget, vagy akárkiért, ha gond van. Azt is megteheti, hogy egy adott játékost hazazavar, mert mondjuk terminátor, vagy olyan ellenséges hangulatot kelt, ami a közmorált rombolja.
    Egyébként igen, 16-18 év között írásos szülői engedély, a fegyvert pedig 18. életévét betöltött természetes személy veheti meg. Ha egy koldusnak adsz pénzt és bezargatod a boltba, akkor ő.

    Évadzáró lesz Hajmáskéren, Érden és ami a softairen nincs kiírva, Kunmadarason is. Tehát kéretik pontosan fogalmazni. ;) Én ez utóbbi mellett tettem le a voksomat, eleddig 20 szegedi játékos mellett. :))

    AUG: Gondolom, JG, az lő dobozból 350-et. Én 9 pizásdobozt tettem egymás mögé, egy 30-as sorozattal átlőttem a 18 kartonlapot úgy, hogy a seprű nyele átesett rajta. :DD

    Ja, akit érdekel, bővült a hazai airsoft boltok száma!

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák