Új hozzászólás Aktív témák

  • twi452

    senior tag

    válasz bringasisti #28580 üzenetére

    Van ilyen sajnos..
    Én most már csak leginkább az aquafaunába szoktam járni ha kell valami, nagyrészt azért mert munkahelyről ki tudok sétálni :) és a srác aki ott van nem ilyen eladok minden típusú kereskedő.

    Nézegettem a taiwan bee-ket náluk és mondta, hogy lágy vizesek stb nem akarta, hogy nálam pusztuljon el másnapra mind. Mondtam neki, hogy nekem is van otthon már egy csapat aztán beszélgettünk, hogy itt a boltban milyen vízparamétereken tartja őket, mit használnak visszasózásra stb.

    Hogy legyen még valami pozitívum is a topikban..
    Kipróbáltam a dennerle shrimp king talajt.. félig kényszerűségből mert egy hétvége alatt át kellett költöztetnem a garnélákat..

    Durván egy napot és éjszakát tudott "bejáratódni" az akvárium az új talajjal + a rendesen beállt külső szűrővel aztán mentek át a taiwanok meg a cbs hybridek. Ebben nincs semmi növénytáp, nem ont magából semmit úgyhogy az elmúlt 2 hétben mindenki nagyon jól átvészelte ezt a kalandot, rengeteg pici cbs is volt meg se kottyant nekik ahogy a felnőtt taiwan-oknak sem.
    Ezektől féltem igazán de azóta is aktívak és jól vannak :)

    Úgyhogy aki bee garnikat akar tartani azoknak ez a talaj egy jó alternatíva a növénytápos amazonia helyett. Gyakorlatilag ugyanazt tudja csak növénytáp nélkül sajnos az arany ára is hasonló..de ilyen ez a hobbi :)

Új hozzászólás Aktív témák