Új hozzászólás Aktív témák

  • mave13

    őstag

    válasz SzalaiG #4084 üzenetére

    Hihetetlen, de már sokat változott 2 hét alatt. Sokkal zöldebb. :)
    Van benne 9 guppy, 2 molly, 2 xipho, 10 neon, 1 páncélos, 1 Thorocatum, 3 Anci. Meg maláj tornyoscsigák. Még beszerzés alatt 1-2 Sziámi algázó, és annyi, több hal már sok lenne szerintem. Növények meg már egy fentebbi hsz-ben le vannak írva. A bal alsó részben látható Cryptocoryne wendtii az egy tő. Az gyönyörű. Anubias lassan virágzik, Vallisneria meg hozott 2 tövet 3 hét alatt Crispatulak meg hajtanak ezerrel. Úgyhogy alakul a dolog.
    A fa benne az Mangrove gyökér, 3 hete van bent, még színezi a vizet, úgyhogy amazonasi jellege van az egésznek kicsit barnás vízzel. De ez nem baj.
    Anatómiai Intézetbe betelepítettem egy ilyen kis akváriumot, úgyhogy a népszerűségem erősen nőtt. :DDD

    Már augusztus óta megvan az akvárium, csak amatőr lévén csináltam egy-két baromságot. Mondjuk, a GH-t nem ellenőriztem. Ami Pécsen nem egészséges. A 27-es vízkeménységet, meg már nehezen viselte a Cryptocoryne Wndtii-n kívül minden. Most deszt. vízzel egészítem ki a vízcserét, úgyhogy 12 nk körül van az összkeménység, és ez csodát tett. Emellett lecseréltem a márvány aljzatot kisavazott sóderre, és az általam készített csemperagasztós (CaCO3 alapú) hátteret is kiszedtem. Így tartható a 12 nk, Ami még mindig nem kevés, de már egy jó kompromisszum.

    [ Szerkesztve ]

    Icewolf || kósza ||

Új hozzászólás Aktív témák