Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz Plazmacucci #1419 üzenetére

    Ez így eléggé általános, milyen certificate-ekkel rendelkezel, konkrétan milyen feladatokat láttál el, milyen rendszereket üzemeltettél (verzió, felhasználószám, stb.) valamilyen program- vagy script-nyelvben otthon vagy-e, adatbáziskezelők egyéb IT-s területeken van-e tapasztalatod, valamint nyelvtudás milyen? (vizsga, használati szint írásban/szóban)

    Szvsz ezeket nézik első körben, hogy egyáltalán behívják az embert, esetleg T-systems-nél, egyéb supportos cégeknél nem próbálkoztál?

    6 hónap alatt 8-10 hely kicsit kevésnek tűnik nekem IT-területen, nagy állásportálokra regeltél, paraméterezett napi hírleveleket beállítottad, önéletrajzot feltöltötted, potenciális álláshelyekre jelentkeztél?
    Amit még érdemes: Azoknak a cégeknek az oldalain amelyek számodra szóba jöhetnek rendszeresen nézni a karrier-menüt, ha van lehetőség be is regisztrálni, szintén hirlevelet kérni, CV-t feltölteni. Vannak állások amiket első körben ezekkel az emberekkel próbálnak feltölteni, és csak ha nem sikerül fordulnak az állásportlokhoz.

    További tipp: Azokhoz a cégekhez "bekopgtatni" akik az eddigi melóhelyednek dolgoztak és úgy gondolok vagy a céggel kapcsolatos helyismeretedet, és/vagy a tényleges szakmai tapasztalataidat hasznosítani tudják.
    Amire figyelj, hogy ne szídd a volt melóhelyet, és ne adj ki bizalmas infókat! (még ha felvesznek próbaidőre akkor se)

    Ja és érdemes eljárni ingyenes szakmai(?) rendezvényekre (ITBN info, SW/HW gyártói bemutatók, stb.) rég nem látott ismerősökkel is össze lehet futni, vannak kint fejvadász cégek, valamint általában az IT-s cégek egy része jelen van, lehet náluk érdeklődni...

    [ Szerkesztve ]

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák