Új hozzászólás Aktív témák

  • Swarcz

    újonc

    Sziasztok,

    Egy olyan problémával fordulok hozzátok, amivel már egy jó ideje szenvedek és nem tudok rá megoldást találni.
    Hátha nektek van olyan ötletetek, amit még nem próbáltam és eredményre vezet.

    Tehát a szitu: végtelen mennyiségű cv küldés a profession-ön, randstad, stb. keresztül, de tényleg nagyon sok, alig 2-3%nyi interjúra hívás, de inkább még kevesebb. Több fejvadásszal is kapcsolatban voltam, akik kiközvetítettek, kb. 35%-ban lett belőlük sikeres interjú, a többinél el se jutottam az interjúig.

    Múlt év februárja óta próbálok munkát találni bp-én. Az interjúknál nagyrészben én utasítom el az ajánlatot, mert többnyire az utcán végezném a fizuval, vagy éppen nullára jönnék ki, tehát totál kilátástalanság.
    Arról nem is beszélve, hogy kuss a neved, és ne akarj fejlődni, stb. de ezen már úgy ahogy túlléptem és befogom a szám.

    Már fizettem karrier tanácsadónak is, hogy hozzuk rendbe a CV, meg adott nagyon sok hasznos tanácsot, praktikákat. Természetesen módosítom a cv-met az adott állásokhoz és nem ugyanazt a cv küldöm mindenhova.

    Megoldásnak azt reméltem évekkel ezelőtt, hogy ha továbbképzem magam valamilyen formában, akkor javulni fog a helyzet, de úgy érzem, hogy romlott, nem is kicsivel.

    Szereztem egy bölcsész diplomát egy angol egyetemen, folyékonyan beszélek angolul és németül.
    Még haza is költöztem bp-re, hogy legyen hun lakcím, meg telszám, 5 hónap rémálom volt múlt évben és folyamatosan csak kudarc érzés, hogy mit csinálok ennyire rosszul.

    Végül feladtam és visszamentem a UK-ba, 3 hét alatt lett olyan munkám UK-ban, amire még interjúra se hívtak be bp-én!!!!!!!!!!
    UK-ban aktiválom a munkakeresési szándékomat és özönlenek az állásajánlatok, az interjúk 70% sikeres és kapok is ajánlatot, ami nem az éhenhalásra elegendő, ez hunban szinte egyenlő volt a nullával. Ráadásul a UK munkáltató támogat abban, hogy most májusban elkezdjek egy online mesterképzést.

    Ne is kérdezzétek, hogy miért akarok ennyire visszaköltözni, tudom, hogy nem kéne, főleg nem most :D
    Köszi mindenkinek az építő jellegű hozzászólást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák