Új hozzászólás Aktív témák

  • racskobalazs

    senior tag

    válasz kovsol #63721 üzenetére

    Mindenképp megnézem! Bár az még biztos nem mostanában lesz :)

    @aginor: Természetesen szóba jöhet, csak úgy nézelődök, újonnan eléggé zsebbenyúlósak a dolgok... M43-at azért nem feltétlen szeretnék, mert nem csak madarásznék, hanem alkalomadtán asztrofotóznék is, ott pedig jól jön a nagyobb szenzor, és nem feltétlen vennék külön kamerát (vagy esetleg dedikált asztrofotós kamerát, de azok megintcsak nem olcsóak és azt másra nem is lehet használni).

    @konyi79: Azért cserélnék vázat, mert 11 éves, és mivel 90k környéki kattintás van benne, félő, hogy nem bírja már sokáig, s ha most lencsét vennék, közben tönkremenne akkor semmit se tudnék kezdeni, mert annyi keret nincs :) MILC-el az a gondom, hogy az megint ott van, hogy ha egy fokkal fejlettebbet szeretnék (pl Sony A7), akkor drága és ahhoz mindenképp kell új lencse, vagy legalább adapter, ami méginkább megdobja az árakat.
    Nem olcsó hobbi ez sajnos ahogy látom :D

    [ Szerkesztve ]

    Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

Új hozzászólás Aktív témák