Új hozzászólás Aktív témák

  • raidx

    őstag

    válasz tomy_cz #5920 üzenetére

    A házhűtő valószínűleg elég lesz. Azért nem mondom konkrétra mert nem ismerem annyira a kuckót amibe teszed. A proci aránylag melegtűrő, ha nagyon melege van lelassítja magát, ha kell nullára. Inkább arra kell figyelni, hogy a HDD ne melegedjen túl. Azok nem igen díjazzák a tartós 40° feletti meleget.

    A többség Windowst használ, én is.
    Még az elején volt itt linuxos fórumtárs és a végén összejött neki amit akart.
    Mint írták, az AMD oldalán megtalálni ami kell Linuxhoz. A legfrissebb kernel meg már komolyabb támogatást biztosít az AMD és Brazos platformhoz állítólag. Tehát nem várható, hogy megoldhatatlan gondod adódjon a Linux miatt. Ha emlékeim nem csalnak, Linux alatt a hw gyorsítás nem megy. Legalábbis nem ment korábban. Ennek a Linux fórumon utána kellene érdeklődni.

    HD és Full HD filmekkel egy két esetbe előfordult akadás de az a film kódolása miatt volt nem a Brazos miatt! Eredetiekkel még soha nem volt gond hisz a Brazos erre lett kitalálva.

    @syler123

    Játéktól eltekintve és Photoshoptól is, bőven elég: netezés, Office, már filmet is kódoltam vele és 128 perc alatt végzett a DVD-nyi anyaggal. Sokan játékra is használják kis kompromisszummal.

    [ Szerkesztve ]

    Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX

Új hozzászólás Aktív témák