Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz canniball #8309 üzenetére

    Egy 2 TB-os Samsung Green vinyót akarok belerakni. A házon a vinyó helyek mögött van kialakítva egy kis szellőző nyílás, ahová egy 6 centis venti is rakható.

    Ez a vinyó most egy külső házban lakik, amiben szintén nincs venti és használat közben nem megy fel 35-38 fok fölé. Idle-ben meg 28-32 fokos.

    A nagyobb halkabb ventit kb. így képzeltem el:

    Itt ugyan egy ION-os lap fölött van, de szerintem egy SlipStream vékony 12centis venti beférne még az alaplap fölé a fedlapra rögzítve.

    NAS-sal kapcsolatban meg körbenyálaztam már annyira a témát, hogy el tudjam dönteni mit akarok. Nem egy géppel akarom most megoldani a dolgokat, mert a fogyasztás is a lényeg és a csend. Most is egy nagy házban vannak a vinyóim. Sokat eszik így a gép, a táp is hangos lett már 5 év alatt. Ha meg már cserélek, akkor nem csak tápot cserélek, mert már az egész konfig kezd kicsit öreg lenni. Sajna most fejlesztenem kell. Most még eladhatóak a komponensek, később már nagyon hulladék lenne.

    HP Microservert ismerem. Hallottam róla. Utána olvastam. Nem akarok szüttyögni vele, akármennyire is olcsóbban jönnék ki. Inkább beruházok egy Synology-ba. (Igen, tudom mennyibe kerülnek.)

    Köszönöm az infókat! :R

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

Új hozzászólás Aktív témák