Új hozzászólás Aktív témák

  • MurdR

    veterán

    válasz bacsis #39092 üzenetére

    Az egyéni rangos felhasználók (Ármesterek, Arcképgyárosok, Közösségépítők, Korrektorok stb.) neve alatt az általuk Topikgazdaként felügyelt topicban már nem a Topikgazda rang látható, hanem az egyéni rangjuk. Ez az Ármesterek/Arcképgyárosok miatt lett így kitalálva, de csak úgy lehetett megoldani, hogy minden egyéni rangos Usert érintsen a módosítás. Természetesen továbbra is Topikgazda vagy (és ugyebár Ármester is, csak nem kérted a rangot, mert Közösségépítő szerettél volna maradni.)

    A hirdetések margójára megjegyezném, ha megengeditek: Nem azzal volt itt a probléma, hogy pár itteni User felajánlott egy-két hardvert a köz javára szinte ingyen, hanem az, hogy már kezdett eldurvulni a helyzet, mert komplett konfigokat is betettek ide olyan emberek, akik korábban a közelében sem jártak a topicnak.
    Fel lett ajánlva több megoldás is, pl hogy pl Lokálba kerüljön az egész, de le lett szavazva, most nem keresem vissza hogy miért. Folyamatosan a célozgatás megy moderátori közösség felé, hogy Ti vagytok az, akikkel példát statuálunk. Valóban így gondoljátok?
    Tegye fel a kezét aki figyelmeztetve/kitiltva lett. Ha szakmai topic, akkor legyen is szakmai, Ti kértétek, hogy így maradjon.

    Ebayes és egyéb olyan hirdetést lehet linkelni, aminél egyértelműen kizárható a lehetősége annak, hogy esetleges anyagi/személyes érdekek kötnék az illetőt a hirdetőhöz. (Ebay.com, Aliexpress, más külföldi, vagy itteni nagyobb webshop, hogy ha a linkelgetés nem megy át üzeletszerű reklámozásba.)

    MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8

Új hozzászólás Aktív témák