Új hozzászólás Aktív témák

  • flymi

    addikt

    válasz zoltanz #54829 üzenetére

    Elég "olcsó" volt a Fury Maxx (mondjuk a V5-höz képest), közel a fele. Aztán mégis mennyire ritka már. Oké V5-ből sincs sok, de a dupla chipes Atiból sem maradhatott sokkal több. Csak a (szvsz mesterségesen generált) Voodoo hype miatt többért mérik.

    Én abban az időben még inkább csak játszottam, nem nagyon izgatott a hardveres bélés, csak később kezdtem felvenni a szögletes formát. :B
    Screamer, CS, Fifa01, Delta Force, StarCraft, Carmageddon, McRae Rally, Max Payne, napestig sorolhatnám miket toltunk akkor a számtech teremben délutánonként meg este a havernál, ezek jutottak hirtelen eszembe. Már akkor is voltak, akik az ATI-ra esküdtek, míg mások az nVidia mellett voksoltak aztán ment a szájkarate. :) Sosem értettem. De a vége mindig az volt, hogy jól elgyepáltuk egymást egy-egy játékban és mindenki boldogan ment aludni.
    A lényeg, hogy olyat emlékeim szerint sosem hallottam, hogy az S3 a király. :DDD

    Azért sajnálatos, hogy ennyire kikoptak anno a gyártók a versenyből. Nem hiszem el, hogy még legalább 2-3 cég ne bírta volna tovább technikával, csak hát a biznisz az biznisz és a pénz a mozgatórugója. Amit viszont szerintem el kell költeni, mert magában semmit nem ér. Mondjuk élményekre vagy egy ilyenre:

    Asus V9480 Zalman bordával.
    (Ez a holmi is rám vár a postán ma reggel óta, holnap talán eljutok a csomaghoz és kibonthatom. :D )

    [ Szerkesztve ]

    /// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák