Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz jokeph #85380 üzenetére

    :R
    570- en már láttam képhibákat, piciket, gyors egymásutánban, aztán le is lőttem a 2001- et. Valszeg lefut azon is, +pontokat adva, de nem beáldozható a kártya.
    Ezt az ISO- t fel tudom installálni a C612- re is, azon is bekapcsolja a turbót, 3.4GHz- el többet fog tolni, mint 2.6- al, de nemtom hogy eléri-e a Zent, nem valószínű, mert ezen lehet még javítani.
    Valamint ezt a vinyót át tudom tenni a R3800X mellé, B450 lap szintén, csak az a GamingPro, és 4.5GHz- en is megnézzük majd hogy mit mutat a 6600GT.

    Várom, drukkolok a magasabb eredményeidre :)

    (#85381) Alpi. : patent, de gondolom Neked csak az OC- hez szükséges system cuccok vannak az eszközkezelőben, vagy minden hardverelem ?
    A recept a szigorúan titkos HOC mod ? Én egy nyílt lapon levő imageből indultam ki, gondolom az publikálható részletesen :U , linkek, módszer, készISO+kellékek :U , valszeg igen, mert egy ismerős névhez köthető, asszem OC körökben is láttam : Ramsey.

    4.8GHz 1151 - abban elég nagyot megy a 6600GT gondolom. 2066- os Kaby- t még látok a PH listában is, az általam szerkesztett felmegy elvileg Alder- re is, van már ilyen run XP alatt ?

    ONban hagytam a választ, mert csak modern gép+XP- t említettem, de ha XP fut rajta akkor ON, legalábbis amíg én vagyok a TG :B ;]

    (#85382) Fred23 : kössz ! Megpróbálok majd többféle variációt természetesen, a HT(SMT)- t már ennél a futásnál is kikapcsoltam. Procit mérsékelten tuningolom csak, főleg ilyen kánikulában. Ez sem beáldozható, szeretném ha működne még sokáig, kis házi szerver lesz, mint már említettem. Azt sem tudom mennyit megy az 1600AF, meg pld a max feszt sem látom sehol, eltitkolták jól :DDD .
    Meg azt sem bánom ha bárki magasabb eredményt publikál, inkább örülök neki :)

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák