Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz DBob #9131 üzenetére

    szóval szerinted a BIOS-al van a gond? Ha igen ezt hogy tudom egész biztosan kideríteni? Mellesleg msot kaptam egy Asus Geforce V6600-as VGA-t és azzal egyetlen inditásnál sem jelentkezett a korábbi probléma, illetve mégis:

    Eddig az volt, hogy a gép ventijei max fordulatszámon pörögtek, a gép a CD olvasót folyamatosan vizsgálta, ki sem adta, csak 2-3 perc múlva, mikor az optikai meghajtó ledje kialudt. Mindemellett a HDD-t jelző let is folyamatosan világított és kikapcsolni is csak úgy lehetett, ha a HDD és a Cd olvasó ledje egyszerre kialudtak. Mindemellett természetesen sötét monitor.

    V6600-as kártyával:
    Szintén nincs kép, a gép ventijei max fordulatszámon, de nem ola sokáig, mint az eredeti vga-val. Itt fekete képernyővel az történik, hogy rövid idő után a ház összes ventijének csökken a fordulatszáma (mint miután a bootolási folyamat befejeződik és elkezdi tölteni az oprendszert). Egy kis idő után mintha újraindulna a gép, ismét nagy venti fordulatszám, majd megint lecsökken. A szerverben most egy olyan vinyó van amin talán van oprendszer, de ugye nem erre a szerverre telepítettük, hanem teljesen más HW-ra.

    Vakon azt mondanám,hogy az történik, hogy a szerver elindul, betölt mindent és elkezdene bootolni a vinyóról, de mivel nem a géphez való rendszer van rajta, ezért magától újraindul. A kérdés csupán az hogy miért nincs kép?

    A következőt fogom kipróbálni: A V6600-on csak VGA kimenet van, ezért egy 17' CRT monitorra kötöttük rá. Találtam átalakítót, amivel a VGA-t DVI-re alakítom és kipróbálom egy 19'-os LCD-n is. (pedig a CRT monitor is működőképes)

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák