Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz ericssonfan2 #5168 üzenetére

    Az, hogy neked hogyan fog beválni, jelentősen függ attól, mit akarsz rajta tolni, milyen körítés megy mellé, milyen felbontáson akarod hajtani, stb.

    Ugyan lustaságból még mindig a 845 Carizzo van a gépemben, de az A10-7870k jobban teljesített, mint a 845, (CPU teljesítményben, a 845nek nem elérhető az IGP-je.)
    Az A10-7870k-n azért én pl egészen jól eljátszogattam, full HD WoT, fejlesztett graf max draw distance minden más médium körül minimum 35 fps-t hozott, ráadásul a legutóbbi patchben kapott egy kis graf engine optimalizációt, amit nem teszteltem még le, csak a Carizzo-val egy R9 380X társaságában. Full HD 50-100 FPS minden maxon.
    League of Legends meg csont nélkül megy max grafon full HDban rajta, talán néha a nagy team fightoknál esett az fps olyan szintre, amit észrevettem volna. Mármint az A10-7870k-n.

    Igen, tudom, hogy azért más kategória a kettő, plusz nekem tuti alaplap van alatta, minőségi tápellátással stb, de azért irányadónak simán jó. Kocajátékosoknak jellemzően a kocajátékokra bőven elegek ezek az APUk már.

    UI.: Ja, és ahogy már említették: vegyél SSD-t mellé, baromi pattogós a rendszer SSD-vel, csak magadat kínzod, ha rendszer alá HDD-t raksz.

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák