Új hozzászólás Aktív témák

  • Kupszi

    aktív tag

    válasz Create. #12704 üzenetére

    Bár még sokan elégedettek FHD felbontással, ami persze jó is, nekem is ez van jelenleg...de ne feledjük el hogy érdemes lenne a 4K írányvonalat felvenni. Ezt nem neked mondom, csak mint technológia. Nézzük azt hogy a TV-k már lassan tolják a 8K-t, idővel misi alatt lesznek.
    Amit ki akarok hozni az egészből az az hogy, nincs a piacon olyan kártya, amivel szinte minden AAA játék 60fps-t produkálni fixen. Ebbe az AMD se kivétel.
    Azért valljuk be pl. 27 colon egy 4K és egy FHD közt van képminőség beli eltérés nem is kicsi, viszont milyen áron is? -60% PFS-ért.
    Persze vannak játékok amik elvannak egy Vega7 vagy 5700XT-n is játszható 60fps közeli szinten, de nem ez a mai tendencia. Én annak híve vagyok hogy igenis, fejlődnünk kellene 4K vonalon, viszont azt érzem a VGA-k valamint a játékok követik az UHD szintet. Meglenne az adott kártya, esetleg egy 5700XT-nek papíron képesnek kellene tudni a 4K60FPS-t még fixen is hozni, de mégis keresztbe tesznek a fejlesztők. Ezzel azt akarom kihozni, hogy direkt lassabb optimalizálatlan játékokat kapunk csak azért hogy mindig ellehessen adni az új kártyákat.
    Multiplayer játékokba ahova nemkell a képminőség oda doszt elég az FHD. Egyet is értek vele. Másik dolog még, hány éve is divat az FHD..?.. és egyre jobban kezd visszatérni.

    [ Szerkesztve ]

    Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!

Új hozzászólás Aktív témák