Új hozzászólás Aktív témák

  • BlueSteel

    tag

    Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni.

    Vettem egy Sapphire Pulse 5700-et az Alzáról, 4k tv-re kötöttem a HDMI kimeneten. Évek óta így játszom, sosem volt még gond (GTX 970-ről váltottam).

    Előtte DDU-val driver uninstall, tiszta telepítés. Legfrissebb Adrenalin.
    A szoftverben gyári beállítások, semmit sem mókoltam.

    RAGE 2 elindít, játszom vele pár percet (2560 x 1440 felbontás), semmi gond, levittem az ablakot, hogy megnézzek valamit, onnan fekete kép, kétszer villant, visszajött és végleg eldobta, csak kábel kihúzása és DP portba dugása segített. MSI Afterburner ugyanakkor futott a háttérben.

    Displayport átalakítóval egy DP kimenetbe dugtam a HDMI kábelt, semmi ugrálás... igaz, így csak FULL HD a max felbontás, amit be lehet állítani.

    Ha a HDMI-be visszadugom, újra kezdődik a dolog, pár másodperc, fekete villódzás és eldobja a képet (hiába léptem ki időközben a játékból és az AB-ből is).Állítani sem tudok semmit, olyan hamar történik a dolog.

    Gép újraindít, HDMI kábel visszadug, nem ugrál a kép, beállítom a fenti felbontást a Windowsban. MSI AB nélkül játék elindít, Overlay felületet előhozom, megint ugyanaz, fekete kép, elmegy, majd vissza, végül egy hangyafoci jellegű kép után kikapcsol... Átdugom a Displayportba, semmi hiba.

    Elég elkeserítő így rögtön az első napon ebbe belefutni. Más játékot egyelőre még nem teszteltem. Van javaslatotok?

Új hozzászólás Aktív témák