Új hozzászólás Aktív témák

  • .Ishi.

    aktív tag

    válasz BullKoxa #12558 üzenetére

    Koszi, vegre kiprobaltam egy masik monitoron (1080p144hz, Freesync, Displayport kabel), baromira orultem, hogy megszunt a baj. Mindig feleledt a monitor, nem volt driver crash, stb.

    ...na, es ez tartott kemeny ket napig. :W Tortent ugyanis, hogy az Asrock boot logo utan a monitor kabe 2 masodpercig bement sleep mode-ba, de ez eleg volt, hogy a Windowsba belepve egy driver crash report tool fogadjon. :( (Eszkozkezeloben ilyenkor a kartya mellett sarga felkialtojel van.) A durva az volt, hogy a restart nem segitett, de meg egy rendes leallitas sem - ugy oldottam meg, hogy leallitottam a gepet, kihuztam a DP kabelt, gep bekapcs, majd bedugtam a DP kabelt - es lass csodat, minden mukodott, 144hz, stb.

    Baromira frusztralo dolog, az tuti, ha nem lenne gpu hiany, elgondolkodnek a gariztatason. (Erdekes modon az RX560nal ilyen problemam nem volt.) Ha tippelnem kene, valamilyen driveres bug bekavar a sleep mode-nal. Az AMD Community oldalan is van egy 10 oldalas thread errol, oda is beirtam, remelem majd javitjak.

Új hozzászólás Aktív témák