Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    Nah, kitöltöttem az onlány tesztet, mert a cég beiskoláz minket, lehet munkaidőben nyelvet tanulni.
    Német B1+, a nyelvtanom csak 40%... fain. Szövegértés 80%, olvasás 75%... jah. Francos hosszú szavakat nem is olvassuk el, ez alap. ;] Angol vmivel jobb lett, B2, szövegértés 90%, nyelvtan 67, olvasás 69... a végén olyan kínai nagyfalas szöveg volt, meg olyan kérdések, h azt hittem a kínait indítottam el. Szókincs hiányosságai itt kibuktak, le is húzta az átlagot. Vannak olyan francos kifejezések, ahol nem elég, ha a mondat 95%-át értem :DDD Szerintem németre mgyek, nyelvtant kellene tolni, de az meg magolós. Voltam már magántanulóként, de ezt az erőltetést, h "magold be és majd megy" nem tudom csinálni. Példamondatokkal, szövegekkel -ahogy angolul is tanultam- igen. Kell, h értsem, a magolás nem az én világom. Nah, majd meglátom, h milyen lesz. Érdekes, h itt adják, előző helyen meg annyit mondott a tulaj, ha megvan a felsőfokú, akkor a vizsgadíjat fizeti. lol... előtte a felkészítő a sokszorosa. Mondtam is, h OK, akkor nemköll.

    Nézzünk filmeket. Hamarosan gyün a havasjancsi.

    Addig is néztem a Missions-t. Francia, érdekes. Rövid részek, kis csavar, szvsz nem lesz 2. évad.

    Origin is "megvót", ennek lesz folytatása. Kicsit sablonos, de még elmegy.

    The Crossing is megvolt, magyar szinkron gáz, de remélem lesz tovább. Érdekes, h itt is előkerül a genetikai tuning, amiből háború lesz... vótmá, de érdekes még.

    Disenchantment királyság, vége, de folytatják.

    Rick and Morty 4. évad gyün, nagyon várós. Kitölti az űrt, ami Brickleberry után tátong. Angolul viccesebb sztem, de a szinkronos is vállalható.

    Taboo, Am. istenek, Westworld, Into the badlands, stb... csak lesznek még.
    Ash vs Evil Dead Season 3 tolom most, király.
    Másik a scott pilgrim a világ ellen, érdekes, de majd holnap.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák